Kennel Anarkistin
Kennel Anarkistin


Kennel.fi

C-pentue odotetaan syntyväksi viikolla 17-18PENTUEEN SUKUTAULU

I. +Musketeer's Günther A/A 0/0 LTV4 SchH1, 8x IPO3, AD, G, jalostustarkastettu eliniäksi, 2x DWC SM osal. 4x SPL SM osal.

Günther on 11 vuotias Harrin vanha kisakoira. Güntheriä oli tarkoitus käyttää jo edelliselle nartullemme Quinnalle, mutta selkämuutoksen tultua ilmi jäimme vielä miettimään. Harrastuskoirana Günther on korkean työmoraalin omaava, vahva kaksiviettinen uros jolla erinomainen hermorakenne ja otekäyttäytyminen kunnossa. Kotioloissa se on koiralauman alfa pitäen nuoremmat kurissa. Tähän päivään mennessä Günther on ollut täysin terve, ilman mitään vanhuuden vaivoja. Ajaa vielä jälkeä, tekee tottista ja joskus pääsee vielä maalimiesoppilaiden harjoitus koiraksi. Päädyimme toteuttamaan tämän yhdistelmän koska Günterillä on paljon ominaisuuksia joita soisi olevan nyky saksanpaimenkoiralla työssä ja harrastuksissa, niin kuin aluperin oli suunnitelmissa.

E. Anarkistin Aika Tiina A/A 0/0 LTV0 BH, SPL-arviointi. Näyttelyissä käytiin totemassa että on mallin mitoissa (63cm), niistä Hyl.

Harrastuskoirana Piina on ollut haastava, ennen kuin oikea tie löydettiin. Piina on kaksiviettinen, aggressiopainoitteinen, jäyhä, hyvä hermoinen narttu jolla on ote kunnossa. Nykyisin vielä hyvin ohjattavissa oleva. Jälkeä ajaa keskittyneesti ja maavainuisesti. Kotioloissa rauhallinen koira, jonka kanssa voi liikkua ihan missä vaan. Myös Piina on perusterve koira, jonka kanssa ei ole tarvinnut muissa kuin tapaturmissa käydä eläinlääkärillä. Myös selän osalta Piina tuntui turvalliselta tähän yhdistelmään. Suvuissa ei ole esiintynyt suurempia LTV muutoksia. Piina LTV0.

Pennuille toivomme harrastavia ja aktiivisia koteja.


Tämä sivusto on rakennettu Kennel.fi -kotisivujärjestelmällä.

Kaakon Nettipalvelu Oy